Een aantrekkelijke vrouw blijven?

In 5 stappen naar een persoonlijk en gegarandeerd succes

Gebeurt dat de laatste tijd steeds vaker met je? Je kijkt weer in je spiegel aan je muur, of op je kaptafel en je ziet wat vlezige bubbels. Je ziet als je je omdraait die billen zo slap hangen. En ook die benen zijn toch ook niet wat ze zijn moeten? “Moet ik zo een aantrekkelijke vrouw blijven?’, gaat er door je heen.

Nog een keer in de spiegel kijken. Nee, dat wordt er niet beter op. Je ziet ook nog eens dat je borsten niet echt uitnodigen en zelfs een beetje triest hangen te zijn. Welke blikken zou je daar nu mee trekken? Als je ze al trekt…

Het lijkt erop alsof je tegenwoordig alleen maar in tel bent als je slank, of zelfs volslank bent. “Je zal wel weinig discipline hebben”, hoor je in je gedachten je vrouwelijke collega’s over je roddelen. “Ze kan zich natuurlijk weer niet beheersen” zie je ze spottend denken.

“En daarom ben je natuurlijk niet mooi”, zo gaat er door je hoofd.

Wat vind je van jezelf?

Ben je nu dik of ben je curvy? Ook zo iets nieuws in de modewereld: CURVY! Hoef je niet meer in die zakken zonder vorm rond te lopen. Aardig bedoeld hoor, maar bij jou verkoopt dat niet. Alleen maar om weer wat aan je te slijten natuurlijk. En niet om een aantrekkelijke vrouw te blijven.

Eeen aantrekkelijke vrouw blijven, afbeelding 2e kop

Laatst was je uitgenodigd om met een stel meiden weer eens een stukje te gaan hardlopen. Het was wel weer even geleden, maar dat moest toch gewoon lukken? Het leek best goed te gaan, vond je, maar toch vond iemand het nodig je te vertellen, dat je misschien toch maar beter wat minder gezond kon gaan eten! De tranen brandden je na zoiets achter je ogen.

En dan zijn er weer van die eikels, die je zogenaamd goed bedoeld en langs hun neus  weg vertellen hoe je het best kan afvallen, want dat was toch zo ongeveer vanzelfsprekend! “Je zag er op je trouwerij, of weet ik wat voor gelegenheid, toch nog zo prachtig uit in die schitterende getailleerde jurk!” Dat word je midden in een groepje mensen zomaar in je gezicht gezegd. Schaamte en boosheid tegelijk, vliegen je naar je keel.

Je garderobekast lijkt trouwens af en toe op een museum. Als je de rij kleding zo eens langsloopt, komen daar de gelegenheden bij naar boven waarbij je ze droeg. En wat valt je op?

Het blijkt dat je steeds jaren terug moet kijken. Want het past allemaal niet meer, of het zit gewoon niet lekker meer.

Het valt je trouwens nu pas echt op, dat je een aparte ruimte in je kast hebt gemaakt waar de kleding hangt en ligt, die je nu zo’n beetje dagelijks draagt. Bizar toch eigenlijk hè?

Vind je jezelf nog aantrekkelijk genoeg?

En dan kijk je weer in de spiegel. Je dagelijkse routine bij je verzorging en make-up. Maar je kijkt toch met andere ogen dan een aantal jaren geleden. Je wangen lijken trouwens ook boller te zijn geworden.

Heeft die spiegel een antwoord voor je? Kan die spiegel jou zeggen wie er gelijk heeft? Hoe jij een aantrekkelijke vrouw kan blijven?

Nee, dat doet zo’n stuk glas niet.

De spiegel laat jou precies zien wat jij ziet en brengt een heleboel aan de gang.

In elk geval een hele serie vragen, zoals:

  • Ben ik nog aantrekkelijk genoeg?
  • Ben ik mooi genoeg?
  • Ben ik te dik, of heb ik zelfs overgewicht?
  • Moet ik superslank zijn?
  • Heb ik niet een te dikke kont?
  • Heb ik vanwege mijn gewicht die lichamelijke klachten?
  • Of, ben ik misschien niet dik maar zelfs veel te mager?

Wat gebeurt er wanneer je in de spiegel kijkt?

De spiegel vertelt je misschien, dat je te weinig aandacht hebt besteed aan jezelf. Heb je wel genoeg tijd genomen om op je leef- en eetgewoontes te letten? Heb je het eigenlijk niet zo nauw genomen met jezelf en met je gezondheid?

Je weet natuurlijk heel goed, dat gezondheid en je fit voelen niet elke ochtend bij het wakker worden al klaar staan op je nachtkastje. Wel een leuke goedemorgen en wel een leuke fantasie, maar je kan er verder niks mee.

De boodschap die de spiegel aan jou heeft is jou vertellen, dat je in je leven helemaal verantwoordelijk bent voor jezelf. Jij bent degene die bepaalt hoe er voor jou gezorgd wordt. Jij bent degene die iets in beweging zet. Om van A naar B te gaan zul jij bij A op moeten staan, of tenminste in actie moeten komen om bij B aan te komen. Logisch toch?

Aantrekkelijk zijn komt niet uit de lucht vallen

Niets in ons dagelijks leven gaat vanzelf. Een aantrekkelijke vrouw blijven is ons niet automatisch ingebakken. Je vindt het helemaal niet gek om zuinig met je spulletjes om te gaan en ze goed te onderhouden. Als iets er tiptop uitziet, omdat er alle aandacht aan is geschonken, dan zegt dat ook vaak iets over de levensduur. Dus de tijd dat jij er zo lang mogelijk plezier van kunt hebben.

Is het dan niet vreemd, dat we met onszelf vaak minder goed omgaan dan met onze (dure) spulletjes? Iets om bij stil te staan, vind je niet?

Er lijkt zo veel vanzelfsprekend. Je eet gewoon een aantal keren per dag en je drinkt doorlopend per dag koffie, thee, frisdrank en als het meezit ook gewoon water. En alles wat je in de supermarkt, winkel, of markt koopt staat toch allemaal onder streng toezicht?

Dus over de kwaliteit hoef je je geen zorgen te maken. Dat wordt wel keurig netjes geregeld door onze overheid. Heel geruststellend!! Maar zie je nou niks over het hoofd?

De spiegel zet in beweging om een aantrekkelijke vrouw te blijven

Sta je er wel bij stil dat je eigenlijk een heel uniek mens bent? Een mens waarvan er maar één exemplaar bestaat? En dat deze mens heel unieke eigenschappen heeft? En met een heel eigen programma van wat deze mens precies nodig heeft aan voedingstoffen voor de opbouw en onderhoud van het lichaam?

Maar dan zijn we er nog niet. Het lichaam heeft voor een goede ontwikkeling ook nog eens behoefte aan een juiste hoeveelheid beweging. Zo gigantisch belangrijk is dat voor alle processen die binnen het lichaam plaatsvinden.

Heb je enig idee uit hoeveel lichaamscellen jouw lichaam bestaat? Houd je vast: Zo’n 100.000 miljard cellen. En deze cellen zijn op zich weer kleine fabriekjes, die ieder afzonderlijk gevoed en onderhouden moeten worden. Bovendien wordt het merendeel van de cellen nog eens 3 x in je leven vervangen. Tel ze allemaal bij elkaar op en je krijgt de mens die jij bent. Lichamelijk voor alle duidelijkheid.

Ga je nu een beeld krijgen van je zeldzame waarde? En hoe kijk je nu eigenlijk naar jezelf?

Als je nu weer in de spiegel kijkt, zie je dan ook dezelfde persoon die het niet zo nauw genomen heeft? En die niet voldoende gezien heeft, dat je wordt zoals je voor jezelf zorgt? En ben je die aandacht niet waard? Ja toch zeker wel?

Goed voor je uiterlijk zijn betekent actie ondernemen

Tijd voor belangrijke veranderingen. Tijd om keuzes te maken en dan wel voor jezelf in de eerste plaats. En hoe kan ik een aantrekkelijke vrouw blijven?

Als jij niet in beweging komt, nou dan gebeurt er echt niks.

Een aantrekkelijke vrouw blijven, midden tekst

Het blijft toch heel raar als het over jezelf gaat, je gezondheid, je conditie en daarmee je hele voorkomen. Juist daarmee ga je eigenlijk slordig om. Het klinkt hard, maar het is wel eerlijk.

En met weer een blik in de spiegel heb je je bevestiging. Er moet nu wat gaan gebeuren. Geen ontkomen meer aan.

“Kijk naar die vervelende plooien en vetbubbeltjes”.

‘Kijk eens naar je conditie, waar is die toch gebleven?”

“En Kijk ook eens in je garderobekast”.

Klop, klop….een aantrekkelijke vrouw blijven?

Ben je in een soort winterslaap terecht gekomen? Je bent misschien zelfs ondergesneeuwd geraakt in je leven;  Je gezin, Je partner, je baan, je vriendenkring, je toekomst, je huis, je hele bestaan. En dan is het toch zo heerlijk in het weekend. Je benen op tafel met een lekker hapje en zo’n heerlijk wijntje. Even lekker uitblazen en bijkomen. Herkenbaar voor je?

Wat mis jij in het rijtje van alle dingen die jou in beslag nemen? Ben jij zelf niet de grote afwezige? Degene waar je zuinig op moet zijn? Die het waard is om goed voor te zorgen?

Je weet ook dat het belangrijk is hoe anderen naar je kijken, maar dat het veel belangrijker is hoe jij over jezelf nadenkt.

De hoogste tijd voor jou om in beweging te komen.

Train jezelf eenvoudig droog!

De sleutel naar het succes van een aantrekkelijke vrouw

In 5 eenvoudige stappen ervaar jij de groei naar de gezonde en sportief tevreden vrouw, die jij wilt zijn.

En als jij je gezonder en sportiever voelt, ga je er ook zo uitzien. Het valt je omgeving op dat je veel beter in je vel zit.

Je hoeft echt geen superwoman te zijn om jouw ideale lichaam te bouwen en je voelt je prettiger als je kleding weer goed valt en je geen beknelling meer ervaart. Geen plooien en vervelende zwellingen waar je ze niet wilt.

Echt een verademing!

Je vriendinnen en collega’s geven je complimenten. Je voelt je niet meer een buitenbeentje, omdat je jezelf bent.

Er lijkt een nieuwe wereld voor je open te gaan. Je voelt je vitaler en weinig is je teveel. Alsof de hele wereld je toelacht.

Zo kun je weer eens normaal genieten van al het lekkers, dat er aangeboden wordt op een gezellige verjaardag, of andere feestelijke gebeurtenis. Je hebt een nieuw evenwicht gevonden en daardoor zijn vervelende, angstige gevoelens verdwenen. “Ben ik wel aantrekkelijk en mooi genoeg en zeker niet te dik?” Die vervelende gedachten heb je onder controle, omdat je bent wie je bent!

Train jezelf droog! Kom in beweging. Klik op de button voor het Droog Trainen Protocol.

Een aantrekkelijke vrouw blijven

Kies nog vandaag voor jezelf, omdat je het zo waard bent.

Plaats een reactie