Snel buikvet verliezen

Jouw lichaamsvet in No-Time laten wegsmelten

Het was je al een poosje opgevallen, dat bij het aankleden je broek steeds moeilijker te sluiten was. Ook T-shirts en overhemden vielen niet meer zo soepel om je lijf als een paar jaar geleden. Je eerste gedachte die opkwam: “Nou dat wordt snel buikvet verliezen”. En als het even kan buikvet kwijtraken in 1 week.

En je was trouwens niet de enige. Je vriendin hoorde je ook regelmatig klagen over haar garderobekast, maar dat zijn nou niet onderwerpen om een gezellige boom over op te zetten. Dus deed je maar liever alsof je het het helemaal niet had gehoord. Wat niet weet wat niet deert, denk je dan. Maar au!, het kwam wel binnen. En je kunt wel proberen dat gevoel achter het behang te plakken….maar de bobbel blijft zichtbaar.

Wat gebeurt er met vetontwikkeling als jij niet ingrijpt?

Je bent nog jong, tenminste zo voel je je wel en de spiegel lijkt je gelijk te geven. Maar toch begint die kleding steeds meer te knellen. Je vrouwelijke collega’s was dit ook al opgevallen. “Nou zeg, jij begint ook al aardig te buiken hè?” Dat soort opmerkingen komen wel heel vervelend binnen de laatste tijd. Zijn er geen buikvet kwijtraken pillen, vroeg je je wel eens wanhopig af?

Met je conditie was het eigenlijk ook niet meer zo best, merkte je. Trappen lopen, sprintjes trekken en even een handje helpen bij een kleine verhuizing, nou dat viel lelijk tegen. Te gek eigenlijk toch?

Gelukkig klaagde je vriendin over dezelfde ongemakken. Ook zij had opmerkingen over de knellende kleding. Ze had je al een paar keer gevraagd, of jij de wasmachine niet op te hoge temperatuur had gezet, of gewoon het verkeerde programma gekozen. Je zat hiermee gelukkig wel een beetje uit de wind, omdat ze met dezelfde ervaringen rondliep. Maar ja, snel buikvet verliezen, dat doe je daar niet mee.

Snel buikvet verliezen, te dikke buik met meetlint

Hoe reageert de omgeving op jouw uiterlijk?

En, oh ja, je vriendin kwam vorige week thuis met een gezicht op onweer. Haar boer van een chef had zo lief gevraagd, of hij iets gemist had en hoeveel maanden ze misschien al was.! “Zou je hem niet achter het behang plakken”, zei ze woest.

Dan had je ook nog die gezellige feestjes, waarvoor je je gek zoekt naar normaal passend zittende kleding en tijdens de leuke gesprekjes doe je je best om je je buik zo goed mogelijk in te houden. Toch een soort buikvet verbranden oefeningen, denk je dan.

Je staat dan natuurlijk net bij zo’n groepje sportieve lui met van die strakke figuren en je krijgt samen met je vriendin het gevoel: “We doen iets helemaal niet goed!”

Ook je huisarts deed een duit in het zakje. “Ik zou toch meer op uw gewicht en beweging gaan letten beste man en uw hoge cholesterol en glucosespiegel bewijzen dat”. “U wilt toch wel gezond ouder worden zeker?”

De kleding bedriegt je niet en de wasmachine is ook niet de schuldige.

Verander je levensstijl en laat jouw lichaamsvet in No-Time wegsmelten door de Vet-Killer!

Durf jij de confrontatie aan met je levensstijl?

Eigenlijk moet je erkennen, dat je al een aantal jaren aan het indutten was. In je jonge sportieve periode was niks je eigenlijk te veel. Misschien niet overdreven , maar met toch veel regelmaat was je actief en sportief aan het presteren.

Maar ja, er waren natuurlijk nog geen drukke banen en veel van allerlei verplichtingen. Je hele leven was lekker overzichtelijk en sport, studie en pleziertjes gingen allemaal prima samen. Een lekkere feestelijke uitspatting werd weer goed gemaakt door een aantal uurtjes van intensieve sport.

En als er dan andere momenten komen, zoals een 40-urige baan, een lieve vriend, of vriendin, een sociaal leven met verplichtingen, dan gaat je leven er toch heel anders uitzien. Vooral de tijdsindeling wordt ineens heel anders dan je gewend was.

Snel buikvet verliezen, drukke baan met afspraken en papierwerk

Voordat je het beseft is er een hele druk op je leven ontstaan. Van alle kanten lijk je ingesloten door verplichtingen. Het is alsof je leefomgeving is gaan bepalen hoe jouw leven er uitziet. Daar wil jij toch ook wel eens onderuit?

De verleidelijke dikmakers, dus niet snel buikvet verliezen

Nou, gelukkig heb je op vrijdag je week-afsluitende borrel met lekkere hapjes. Eens even lekker de hele boel van je af smijten, of wegspoelen natuurlijk. Maar aan het eind van de werkdag is het ook lekker om na thuiskomst met een heerlijk wijntje de sleur eens prettig te doorbreken. De benen op tafel en: “Hè, da’s even lekker zeg!”

En zo’n heerlijk etentje één of twee keer per week, dat wil je ook niet missen toch? Heb je dat eigenlijk niet gewoon verdiend? De hele week beulen en in de weer zijn, dan is dat toch niet minder dan een mooie beloning? Daarna het plezier thuis nog wat navieren. Knus op de bank met een fruitig wijntje en een stukkie TV, ja dat is bijna de kroon op de zo’n dag.

Tijd om je levensstijl te veranderen en snel buikvet te verliezen?

Wat denk je, ga je hiermee snel buikvet verliezen? En ga je je hierdoor prettiger en gelukkiger voelen? Uit de kledingkast komen in elk geval andere geluiden. Ook je hartbonzen en je gehijg na een klein sprintje geven een ander signaal. Je hebt bovendien al genoeg signalen gehad en je bent er eigenlijk wel klaar mee!

Hoe ga je dat zo snel mogelijk aanpakken en hoe ga je zo snel mogelijk buikvet verliezen en kan dat?

Ja, dat Kan! Maar niet met een toverstok en ook niet buikvet weg in 2 weken. Allemaal fabeltjes.

Pas zei iemand nog tegen me: “Je BMR is volgens mij te laag”. Aha, mijn BMR te laag, maar wat kan ik hiermee en wat is dat in vredesnaam?, zul je vragen.

Een belangrijk begrip, dat je goed moet onderscheiden.

Wat is BMR?

BMR, ofwel Basal Metabolic Rate, of in gewoon Nederlands, het getal dat aangeeft hoeveel calorieën je lichaam verbruikt als het in rust is (niet alleen als je slaapt).

Het is namelijk belangrijk dat je lichaam energie blijft aanmaken ook als je niet actief bent, of zelfs slaapt. Denk aan je spijsvertering, je ademhaling, al je hersenactiviteit en natuurlijk niet te vergeten je hart als motor en je je bloedsomloop. Tal van spierbewegingen zijn hierbij betrokken.

Als je die benodigde energie omrekent in kilocalorieën voedsel, dan kun je die hoeveelheid rustig eten zonder dat je daarvan aankomt of afvalt.

Wat heeft BMR jou te zeggen

Je BMR getal is erg belangrijk als je je lichaamsgewicht wilt veranderen. Het is daarom eerst belangrijk om te weten hoeveel calorieën jij per dag verbrandt. Als je dat weet dan weet je natuurlijk ook hoeveel voeding je per dag tot je kan, of moet nemen.

Gender: Male Female

 • Wil je op gewicht blijven dan eet je net zoveel als je verbrandt
 • Wil je afvallen dan zul je minder moeten eten dan je verbrandt
 • En wil je aankomen dan eet je natuurlijk meer dan je zou moeten verbranden

Jij bent dus de baas over je eigen systeem van energieverbranding. Er zijn echter wel factoren waar je geen invloed op hebt, zoals:

 • Ben je man, vrouw, of kind?
 • Wat is je lengte en lichaamsbouw?
 • Hoe werkt jouw schild klier (traag of snel)?
 • Hoe is jouw systeem erfelijk bepaald?

Als man heb je bijvoorbeeld meer spiermassa en is je behoefte aan energie natuurlijk groter. Dat zelfde geldt voor je lengte en lichaamsbouw.

Wat je wel kunt sturen:

 • De hoeveelheid lichaamsactiviteit en beweging
 • Hoe meer spiermassa je hebt, hoe meer behoefte je hebt aan energie
 • Een goed uitgebalanceerde voeding

Voeding als basis voor verandering van levensstijl

Voeding als basis is misschien wel de belangrijkste factor in je hele lichaamshuishouding. ‘Je bent wat je eet’, is een veelzeggende uitspraak. Daarvoor is van het grootste belang dat de ideale verhouding in je voedingsstoffen er gemiddeld zo uitziet:

 • 40% koolhydraten
 • 30% eiwitten
 • 30% vetten

En nu denk je misschien: “Ik heb het begrepen, om snel buikvet te verliezen ga ik dus gewoon een poosje heel weinig eten”.

Helemaal mis! En waarom? Jouw verbrandingssysteem zit heel kunstig in elkaar. Er zitten namelijk in je hele lichamelijke systeem allerhande knappe beveiligingen. Een buikver verbranden eetschema dan misschien? Je gaat nu in de buurt komen lees dus even door!

Op het moment dat jij de voeding naar je lichaam stopzet, of drastisch verlaagd, dan past  jouw systeem zich gewoon aan. Je verbranding van voedingsstoffen voor de nodige energie gaat omlaag. Je zou kunnen zeggen, dat de natuur je beschermt tegen onverwachte situaties en je daardoor beter kunt overleven. Mooi hè?

Beweging is onmisbaar in de hele stofwisseling en dusn snel buikvet verliezen

Er is dus een andere bepalende factor, die jouw spijsverteringssysteem positief beïnvloedt. En dat is beweging, actie en werk voor je spieren.

Eerst worden je spieren gevoed met bouwstoffen, voornamelijk eiwitten. De koolhydraten zorgen via een omzettingsproces in het lichaam voor een juiste opname van de eiwitten in de spiercellen. En nu ga je in beweging komen.

Snel buivet verliezen, groep hordelopers

Door jouw actie gaat het verbrandingsproces op stoom komen. Het lichaam gebruikt alle energie en bouwstoffen, die jij tot je genomen hebt. En zijn die op, dan gaat het lichaam op zoek naar reservevoorraden, die je misschien hebt opgeslagen. Met een buikje en wat vetbubbels kan je er zeker van zijn dat je ze hebt. Zichtbaar als het buikvet vrouw, of man.

Jij hebt misschien een periode, of zelfs langer, je voedingspatroon wat verstoord door teveel koolhydraten (pasta’s, meel, rijst en niet te vergeten suiker) te eten. Je lichaam ziet dat er nu teveel brandstoffen worden aangevoerd en zet die voorlopig om in vetreserves. En zie daar je antwoord op de vraag waar die vetbubbels toch allemaal vandaan komen. En hoe wil jij op die manier snel buikvet verliezen?

Dat lukt je niet zonder een goede begeleider en een uitgebalanceerd programma. Met de Vet-Killer workouts ga jij werken aan de aanmaak van Vet-Verbranding-Hormonen. Je gaat zo dus echt buikvet verbranden zowel man, als vrouw. En dat is toch wat jij zoekt?

De sleutel tot jouw succes in snel buikvet verliezen

Een juist voedingspatroon wordt gevolgd door een juiste training, die aanmaak van Vet-Verbranding-Hormonen stimuleert. En dat is de sleutel tot jouw succes! En dat geldt ook voor buikvet kwijtraken 50 plus. Leeftijd speelt hierin geen rol.

Wanneer je nu al snel gaat merken dat je vetreserves gaan afnemen en je BMR omhoog gaat, dan gaat dit ook zeker opvallen. Je gaat bovendien gezonder en vitaler voelen. En dat zul je ook om je heen horen. Ook gaat het je opvallen dat je kleding weer lekker valt, geen knellende plekken meer, maar een soepel gevoel van comfort. Je gevoel van eigenwaarde krijgt zelfs een boost!

Met veel meer zelfvertrouwen neem jij weer deel aan feestjes. Er is geen buik meer om in te houden. Je krijgt zelfs complimenten over je sportieve en jonge uiterlijk. Nou, dat is een lekker gevoel, of niet soms?

Je voelt je dagelijks ook veel fitter, alsof je alles en iedereen de baas bent. Rust en kracht stromen door je heen als blije rivieren.

Samen met je vriend, of vriendin geniet je van de manier waarop jullie jezelf het mooiste geven wat je bedenken kunt: Om jezelf geven door goed voor jezelf te zorgen.

Kies vandaag nog voor jezelf. Overtuig jezelf en ga nu nog voor de Vet-Killer workout door op de groene knop te drukken.

Snel buikvet verliezen, afbeelding vet

Snel buikvet verliezen?

Kies vandaag voor jezelf en voor jouw Vet-Killer workout!

Plaats een reactie