Een mooi afgetraind figuur?

Een bewezen gestructureerd programma om in 12 weken in je beste shape te komen

De vurige wens die je als vrouw, of man hebt zie je dagelijks aan je voorbij komen. Het uiterlijk waar je van droomt. De prachtige vormen die modellen hebben. In bijna elke reclamespot zie je ze stralend voorbij komen met een mooi afgetraind figuur. Een afgetraind lichaam man, of eengetraind lichaam vrouw.

Niet te overdreven natuurlijk, zoals van die opgeblazen spiertentoonstellingen, maar gewoon dat alles klopt. Geen grammetje teveel en alles mooi op zijn plek. Niks geen hangbuiken, of blubberende heupen. Je kleding zit als gegoten en staat fantastisch en sportief! Gewoon een sportief lichaam vrouw, of man.

Dat is nou net wat bij jou niet het geval is. Je gaat je steeds meer ergeren aan dat figuur van je. Broeken die niet lekker vallen, T-shirts die te strak zijn gaan zitten. Kortom, bijna al je kleding lijkt gewoon niet meer bij je te passen. Je voelt je als een  vreemdeling in je eigen kledingkast. Is dit herkenbaar?

Je wilt een mooi afgetraind figuur

Je bent natuurlijk al een tijdje op zoek naar wat je hier bij zou kunnen helpen. Hoeveel diëten heb je al niet geprobeerd? En hoeveel veelbelovende pillen heb je al niet aangeschaft? En ja, natuurlijk ben je ook meer gaan bewegen. Je ging zelfs wel 3 keer per week naar de sportschool.

En toch kreeg je van die leuke opmerkingen en adviezen. Of het niet eens tijd werd om wat aan je figuur te doen. Zonde toch van zo’n jonge persoonlijkheid. Dat kon nooit goed voor je gezondheid zijn? Er zijn toch zat mogelijkheden om een afgetraind lichaam te krijgen? Allemaal van die heerlijk positieve losse flodders. Je kent ze wel toch?

Met afgunst kijk je naar collega’s en mensen uit je sociale omgeving. Vrouwen en mannen, die het allemaal veel beter voor elkaar lijken te hebben. “En waarom lukt het mij dan toch niet om een mooi afgetraind figuur te krijgen?” En hoe kom ik snel aan een afgetraind lichaam?

Moeilijke keuzes om een mooi afgetraind figuur te krijgen

Soms is het om moedeloos van te worden. Al je pogingen, al je probeersels en alle tijd die je hebt besteed. Het lijkt maar niet te lukken om je droom te verwezenlijken. Je ziet ze maar steeds voorbij komen. Een atletisch lichaam man, of dan weer een slank lichaam lichaam vrouw.

Dromen kunnen prachtig zijn en zeker nodig om in je doelen te blijven geloven. Maar wakker worden en je doel ook kunnen bereiken is beter.

Ga voor het Shredding Programma. Het bewezen programma om in 12 weken je Beste Vorm te bereiken!

Aandachtspunten voor figuurverbetering

“Ah, dat is er weer één”, zul je denken. Dat klopt. En heel begrijpelijk dat je dat denkt. Maar blijf aan boord. Je bent niet voor niets op zoek gegaan, dus geef jezelf dan ook die kans. Daar heb je recht op toch?

Als je het woord shredding hoort, dan hoor je misschien dat harde knisperende geluid van dat apparaat in je hoofd. Staat en stond in heel veel kantoren. Tussen de miljoenen kilo’s papier was er altijd een grote hoeveelheid bij, die niet gezien mocht worden. De inhoud was te gevoelig en vormde als het ware een ballast.

En daar is de shredder zo’n prima apparaat voor. De papieren die je daar invoert worden tot hele kleine reepjes gesneden, waardoor de inhoud compleet vernietigd wordt. Het is een zorgvuldig proces waarbij je goed moet opletten en niet te overhaast aan het werk gaan. Doe je dat wel dan is de kans groot dat het apparaat vast loopt. Vaak is het dan een hoop gedoe om de boel weer op gang te krijgen.

Belangrijk om jouw systeem te begrijpen bij figuurverbetering

Nu ga je begrijpen waarom er gekozen is voor het Shredding Programma. Kortweg het vernietigen van delen in het systeem van je lichaam, die je als ballast (overtollig vet) kunt beschouwen. Hierdoor ontstaat meer ruimte voor het goed functioneren van de overige delen in het systeem van je lichaam, die aandacht nodig hebben (zoals je organen en je bloedsomloop). En er ontstaat daardoor ruimte voor extra aandacht voor bijvoorbeeld je spieren.

En net als bij het shredding apparaat volg je een zorgvuldige route. Hiermee stip je eigenlijk de kern aan van de hele aanpak en benadering van het Shredding Programma.

Doe je dit niet dan gaat elke aanpak en elk programma dat je oppakt de mist in. Je bent namelijk als mens geen eenheidsworst. Je bent ook geen automaat waar iedereen een zelfde muntje in kan gooien en hetzelfde riedeltje wordt afgedraaid.

Jij bent als mens een uniek wezen met de eigen unieke eigenschappen. Dat betekent dat je bij dit Shredding Programma een heel zorgvuldige voorbereiding gaat doen, die je in 3 maanden tijd het succes gaat brengen. Jouw doel is toch een mooi afgetraind figuur?

Over jezelf leren bij figuurverbetering

Je gaat heel veel over jezelf leren en jij gaat daardoor eerst iets aan je lichaam geven om het daarna met veel beloning en resultaat terug te krijgen. Een mooi afgetraind figuur!

“Ja, maar waarom zo ingewikkeld allemaal””, denk je misschien. “Laat mij nou maar gewoon een beetje stevig trainen”. Prima en even goeie vrienden, maar je gaat je doel hoogstwaarschijnlijk niet halen. Teleurgesteld ga je daarna zeker in oude patronen vervallen en je ruzie met je kledingkast wordt niet opgelost.

Nee, nu niet afhaken, want je bent net op de goede weg. Je gaat je doel bereiken, omdat je aandacht besteedt aan jezelf. Ook ga je snappen hoe jouw lichaam reageert en werkt en waarom het zo belangrijk is om je lichaam te geven wat precies jij nodig hebt. Je bent toch een uniek wezen hadden we afgesproken?

Om maar met de deur in huis te vallen: “Jij bent wat je eet””. Een eenvoudig zinnetje, maar met een schat aan betekenis. Eigenlijk betekent het dat je het resultaat bent van wat je dagelijks eet en drinkt.

Voeding als basis voor een mooi afgetraind figuur

Je lichaam is een prachtig systeem waarbij alle onderdelen met elkaar zijn verbonden. Eén groot en kunstig breiwerk. En al deze onderdelen hebben voor de groei en onderhoud zo hun eigen specifieke stoffen nodig. Ons hele lichaam bestaat uit zo’n 40.000 miljard cellen. Toe maar! Bij- en met elkaar kunnen al die cellen zorgen voor het zichtbare resultaat van een mooi afgetraind figuur. Maar hoe?

Je bent hiermee aangekomen bij de basis van een succesvol resultaat. Namelijk de goede zorg voor de opbouw van je hele lichaam. Geen enkele methode zal jou het gewenste resultaat geven als je niet snapt hoe het werkt, hoe je lijf reageert en je bijvoorbeeld de verkeerde volgorde kiest.

Om te beginnen bestaat jouw lichaam uit de volgende hoofdgroepen:

  • Botten
  • Spieren
  • Overig weefsel (o.a. orgaanweefsel en huidweefsel)
  • Vocht (o.a. bloed en lymfe)

Voor de groei en het dagelijks onderhoud heeft ons lichaam behoefte aan:

  • 30% bouwstoffen (eiwitten, vitaminen en mineralen)
  • 40% energiestoffen (koolhydraten zolas pasta, rijst en meel)
  • 30% vetten (oliën)

Voeding en beweging voor een mooi afgetraind figuur

Een mooi afgetraind figuur krijg je natuurlijk niet alleen door de juiste manier van eten en drinken. Zoals we hebben vastgesteld is het wel de basis en het uitgangspunt om je doel te bereiken, maar nu gaat het pas echt beginnen.

In een mooi afgetraind figuur spelen spieren een hele belangrijke rol. Gemiddeld genomen ziet de lichaamsbouw er zo uit:

  • Circa. 50% vocht
  • Circa 45% spieren (inclusief vetweefsel, overig weefsel en vocht)
  • Circa 7% botten

De spieren vormen sowieso een wezenlijk onderdeel van je lichaamsbouw, omdat de spieren het bewegen mogelijk maken. Dat betekent dat de spieren kracht kunnen leveren. En op het moment dat de spieren kracht gaan leveren, dan gaat het lichaam om energie vragen om deze prestatie te kunnen leveren.

En die energievoorraad heb je, als alles goed gaat, opgebouwd door je dagelijkse eten en drinken. Je bouwstoffen, voornamelijk de eiwitten, worden keurig door je verwerkingssysteem klaargemaakt voor opname in je spierweefsel. Je energiestoffen, voornamelijk koolhydraten, worden door je lichaam omgezet tot een goede brandstof om de bouwstoffen nu definitief op te kunnen nemen in de spiercellen.

Uitgebalanceerde voeding is de beste weg naar figuurverbetering

Wat je hier ziet is, als je alles in precies de goede verhouding doet, de ideale lichaamshuishouding. Je spijsvertering verwerkt alle voedingstoffen op een hele evenwichtige manier en door een goede verbranding krijgen de spieren de juiste dosis energie.

Maar waar komen dan die vetbubbels en dat overgewicht vandaan? En waarom lukt het toch niet om een mooi afgetraind figuur te krijgen? Zelfs lukt dit niet met allerlei goedbedoelde trainingen en methodes.

In de meeste gevallen is het antwoord: Omdat je de verkeerde verhouding kiest in je voeding tussen je bouwstoffen en je energiestoffen, de hoeveelheden, de verdeling over de dag en de goede afstemming op je mate van bewegen/sporten/prestaties.

Wanneer je bijvoorbeeld teveel koolhydraten tot je neemt en je niet voldoende verbrand, dan slaat het lichaam deze gewoon op als vetreserve. En hier heb je eenvoudigweg één van de oorzaken die het evenwicht in jouw lichaamshuishouding kunnen verstoren. Aan de andere kant kunnen teveel eiwitten ook voor onbalans zorgen door onder meer extra belasting voor de nieren en zelfs gewichtstoename op den duur.

De beste persoonlijke begeleiding naar figuurverbetering

En dit is meteen de kern waar het in het Shredding Programma om draait.

Eerst samen met jouw deskundig begeleider vaststellen wat het ideale voedingspatroon voor jou en alleen voor jou is.

Vrouw met coach aan het gewichtheffen voor een mooi enafgetraind figuur

Je gaat daarna klaarhelder zien welk effect dit voedingspatroon heeft op je aangepaste trainingsprogramma. Hierdoor worden voeding en beweging precies op elkaar afgestemd. Een uniek mens geef je toch geen eenheidsworst?

Het succes is een mooi afgetraind figuur

Doordat je begrijpt dat dit de methode is, die helemaal op jou is afgestemd, dan ga je het volop leuk vinden en het gaat je om die reden ook geen enkele moeite kosten. De resultaten laten zien, dat jij je doel aan het bereiken bent. Een mooi afgetraind figuur ligt binnen handbereik. speciaal voor jouw en op maat een trainingsschema strak lichaam vrouw, of man.

Het gaat heerlijk voelen, dat jij zonder twijfels je kledingkast kunt openen en eigenlijk gewoon pakken wat je graag wilt aantrekken. Geen knellende kleding meer en alles zit je als gegoten.

Je hopeloze zoektocht naar methodes, veelbelovende trainingen en wonderpillen heb je achter de rug. Je hebt gekozen voor een professionele begeleiding en een programma die beiden volledig op jou zijn afgestemd en waar jij je 100% tevreden bij voelt.

Het is ook heerlijk om bewonderende complimenten te krijgen en dat zo ongeveer van alle kanten. Dit was alweer een tijd geleden en het is dus geen toeval meer. Het valt je omgeving echt op.

Vol zelfvertrouwen begeef je je in je vriendenkring en alle gelegenheden waar je toevallig uitgenodigd bent. De vergelijking met anderen is niet meer nodig. Je hebt zelf bereikt wat je wilde.

Een mooi afgetraind figuur, waar je trots op bent!

Ga vandaag voor het Shredding Programma en kies via de groene knop voor de methode die speciaal voor jou wordt opgesteld.

Instructeur voor het whiteboard die les geeft over een mooi en afgetraind figuur

Jij wilt een mooi afgetraind figuur?

Kies vandaag en ga voor het bewezen unieke Shredding Programma

Plaats een reactie