Sterke spieren opbouwen?

Binnen 10 tot 12 maanden kun je al 5kg spiermassa ontwikkelen

Ik zie je al jaloers kijken naar afbeeldingen, of sportuitzendingen met prachtige atletisch gevormde figuren. En je denkt: “Hoe zou ik dit voor elkaar krijgen?” Slim sterke spieren opbouwen is tenslotte wel je lievelingswens.

Als je jezelf vergelijkt met je vrienden, met collega’s, of ook je oude schoolmaatjes, dan is er toch een duidelijk verschil. Je bent toch echt een wat iele, weinig atletische en misschien wel een slungelige persoon. Om nu te zeggen: “Dat is nog eens een vent”, nee, dan hadden ze het toch zeker over iemand anders.

Je zag ook die meiden wel uitdagend en verlekkerd kijken naar die Adonis aan de bar. Strak in zijn kleding met een paar stevige armen en spierballen. Blakend van zelfvertrouwen. En jij hing er maar zo’n beetje bij. Bijna zielig toch?

Slim sterke spieren opbouwen,Afbeelding 1e kop

En op sportdagen van school, of werk was jij ook meer maar de bijwagen voor materialen dan dat ze jou zagen uitblinken. “Hé Anton Geesink, kan jij de bidons niet effe bijvullen?”, nee dat dat was nou niet compliment waar je op zat te wachten. Alsof er een bak koud water over je heen werd gegooid.

Op het strand was het ook maar beter dat je zoveel mogelijk op je buik op je handdoek bleef liggen. Zo’n platte en bottige voorkant da’s toch geen gezicht? Je voelde de vrouwen gewoon stom grinniken om je heen.

En je had in je kledingkast ook weinig om eens leuk en sportief voor de dag te komen. Je had expres een wat wijd vallende collectie gekocht. En vooral geen korte mouwen. Je had nou niet het postuur om eens even de aandacht op te vestigen. Hoe minder je ziet, hoe minder je weet. Het meest veilig toch?

Ja man, alleen zo naar jezelf kijken gaat je niet helpen!

Spieren opbouwen en stappen zetten

Je snapt natuurlijk best wel dat Adonissen met een atletisch gevormd lichaam echt niet zo worden geboren. Mensen zijn geen fabrieksproducten. Eén druk op een knop en daar rolt weer zo’n prachtige en bloedsnelle Ferrari van de band. Nee, zo werkt dat bij mensen gelukkig niet. Dan zaten we met allemaal robots opgescheept.

Eigenlijk is het bij mensen heel simpel gezegd: “Wat je er niet instopt komt er ook nooit uit”. Wij zijn geen artikelen!

Jij wist dat natuurlijk al, maar het kost vaak veel tijd voordat je dat precies realiseert. En vooral dat je je bewust wordt dat jij in beweging moet komen. Maar dan krijg je ook wat….als je tenminste de juiste keuzes maakt. Je hebt in elk geval tot op dit moment de eerste stappen gezet.

Sterke spieren opbouwen, 2e afbeelding van boven

Je wilt iets doorbreken. Jij vindt jezelf belangrijk genoeg om aan je uiterlijk aandacht te gaan schenken. Je zit er al jaren tegenaan te hikken misschien. Alleen gaat het je de laatste tijd steeds meer opvallen.

Je kijkt naar je armen, je benen, je schouders en je buik en je vindt dat daar nodig iets aan moet gebeuren. Er lopen genoeg mooie voorbeelden om je heen. Dus waarom zou jij daar niet tussen kunnen lopen? Ben jij minder dan? Nee toch zeker?

Jij zou toch ook graag die blikken op je willen voelen met een ‘wauw’…..? En zou jij ook niet graag dat gevoel willen hebben van die echte mannen onder elkaar? Gewoon mannen die elkaar snappen en niet voor elkaar onder doen.

Hoe ga je spieren opbouwen?

Je kijkt dan weer naar je lijf en je ziet in je gedachten je droom al een beetje uitkomen. Maar dromen zijn leuk, alleen je krijgt er geen spieren en een mooi atletisch lijf van. ’s-Avonds thuis komen en op de bank neerploffen na een lange werkdag is heel begrijpelijk en lekker. Het is alleen een slecht antwoord op hoe je de verzorging van de conditie van je lichaam en je geest zou moeten aanpakken.

Je zakt namelijk als een plumpudding in elkaar en je lichaam en geest bouwen zo nauwelijks een goede weerstand op. Van sterke spieren opbouwen is al helemaal geen sprake. Uiteindelijk zwak je zo je hele gestel af. Die kant wil jij toch zeker niet op?

De tijd dat jij verstandige keuzes gaat maken staat eigenlijk voor je neus.

En verstandige keuze slaat natuurlijk op je hele aanpak van sterke spieren opbouwen. Er zijn zoveel voorbeelden, die jij voorbij hebt zien komen waar je zo op het eerste gezicht misschien van kwijlde.

Het gevaar van foute middelen voor spieropbouw

Maar uiterlijke schijn kan erg bedriegen. Hele hordes mannen staren zich blind op goed ontwikkelde spieren. Wat zij heel vaak niet weten is dat veel van hun voorbeelden niets anders hebben gedaan dan hun lichaam opgepompt met krachtoefeningen en agressieve anabolen. Om het allemaal zo snel mogelijk voor elkaar te krijgen en daarmee hun lijf compleet aan het verstoren zijn.

Anabolen steroïden zijn chemische varianten van mannelijke geslachtshormonen, die spieren opbouwen. Dit is dus een chemische vorm van testosteron, die zich bindt aan de eiwitten in de spiercellen.

De anabolen steroïden hebben in zekere zin hun voordelen:

 1. Toename spiermassa en afname vet
 2. Zorgen voor hogere calciumafzetting in de botten
 3. Versterken de werking van het immuunsysteem
 4. Stimuleren aanmaak van rode bloedcellen, waardoor een betere zuurstofopname en daardoor betere conditie
 5. Stimulerend effect op de concentratie

De negatieve effecten van de anabolen steroïden:

 1. Het lichaam raakt ontregeld bij langdurig gebruik.
 2. De natuurlijke aanmaak testosteron wordt stilgelegd en de aanmaak kan blijvend verstoord raken
 3. Prostaatvergroting en impotentie op langere termijn
 4. Verschrompelde tepels
 5. Door oestrogeen aanmaak kans op borstontwikkeling
 6. Verstoorde leverfunctie door moeilijke afbraak van de anabolen
 7. Bloeddrukproblemen
 8. Verhoogd risico op nier- en hartfalen, alsook bloedingen in het maag- darm-kanaal

Sterke spieren opbouwen met de juiste voeding

Zo, het is te hopen dat je meteen genezen bent van deze onnatuurlijke hulpmiddelen en dat je je openstelt voor de meest gezonde en natuurlijke manier. Sterke spieren opbouwen doe je namelijk door een goede balans te vinden tussen bewegen en voeding. Je voeding is echter de sleutel tot jouw uiteindelijke succes. Jouw weg naar de echte man, die je wilt zijn.

In hoofdzaak bestaat jouw dagelijkse voedingsschema er straks zo uit:

 1. Eiwitten (30%)
 2. Koolhydraten (40%)
 3. Vetten (30%)
 4. Vitaminen en mineralen

Het geheim van sterke spieropbouw

De eiwitten kun je beschouwen als de belangrijkste voedingsstof voor de opbouw en het onderhoud van het spierweefsel. Voor sporters is aanbevolen c.a. 1,6 gram per kg lichaamsgewicht per dag.

Om de opbouw en onderhoud mogelijk te maken, moet het lichaam voldoende energie (brandstof) kunnen leveren. Als basis zijn hiervoor de langzame koolhydraten het meest geschikt. Deze worden geleidelijk omgezet in glucose en vervolgens na omzetting in glycogeen als brandstof geschikt gemaakt.

Hoe je de hoeveelheden, soort en type bepaalt en waar je deze voedingsstoffen precies uit kunt halen, stel je natuurlijk samen met je persoonlijke begeleider. Elk mens blijft een uniek wezen met een geheel eigen programma.

Slim sterke spieren opbouwen, onder het midden tekst

Juist omdat je voeding de sleutel vormt tot je succes moet dit bovenaan de lijst komen van jouw programma sterke spieren opbouwen. Als je dit doet, dan pas heb je het goed begrepen en ben je op de goede weg.

Spieren opbouwen door training

De volgende stap is het trainingsprogramma, waarin jij zelf natuurlijk bepaalt hoever je wilt gaan en welke eisen jij aan jezelf stelt. Wil ik Arnold Schwarzenegger volgen, of wil ik gewoon op natuurlijke manier sterke spieren opbouwen? En zoals eerder aangegeven: Maak hierin verstandige keuzes!

Voor alles in jouw leven geldt dat wat je ook doet, geniet ervan met volle teugen. Gelukkig zul je in dit programma worden geholpen door een super klein kliertje in je hersenen. Dit kliertje maakt een bijzonder stofje aan tijdens lichamelijke inspanningen. Het stofje heet endorfine. Gelukshormoon, zo wordt het ook wel genoemd. Het is een soort boodschapper in de hersenen, die voor positieve prikkels zorgt en je minder gevoelig maakt voor pijn , of stress.

Kijk nu nog eens goed naar je huidige lichaamsbouw. Je hebt al besloten dat je hierin verandering wilt. Jij wilt nu sterke spieren opbouwen.

Ga voor het Spiermassa Protocol. Het is een alles in één pakket om jouw droomlichaam op te bouwen in 10 tot 12 weken.

Sterke spieren geven je zelfvertrouwen

Je zult zeker gaan merken dat er aan je lijf veel gaat veranderen. Er gaat opvallend anders naar je worden gekeken. Geen dom gegrinnik meer achter je rug. Je zult complimenten gaan krijgen over je sportieve uiterlijk. Het daarom ook tijd worden dat je garderobekast eens met je mee verandert. Gaat trouwens vanzelf. Je zou kunnenzeggen, een automatisch gevolg.

Je kunt nu rustig naast die Adonis aan de bar gaan staan met een gezicht van ‘ons kent ons’. En die meiden zullen ook voor jou een terechte belangstelling tonen.

slim sterke spieren opbouwen, onderaan tekst

Dit zal een heerlijk gevoel geven. Te barsten van de nieuwe energie door jouw aanpak en het kost je geen enkele moeite. Je kunt jezelf zijn. Trots zijn op jezelf is ook een nieuwe beleving. Die korte mouwen staan je perfect. En je beweegt je met het grootste gemak door een wereld die oog voor jou heeft.

Op elke gelegenheid voel je je op je gemak en kun je ongestoord aan alles deelnemen. Alle vervelend gevoel van de mindere te zijn is voor goed verdwenen. Je voelt je sterk, want je bent die je bent. Jezelf.

Ga nu voor het Spiermassa Protocol. Kom nu in beweging. Klik op de groene button voor het Spiermassa Protocol!

Sterke Spieren Opbouwen?

Kies vandaag voor een sterke toekomst voor jou!

Plaats een reactie